Jogpontok projekt logója
Jogpontok projekt logója
Széchenyi 2020 logója
Akadálymentes változat

JogÁSZ napok

A JOGpontok projektek keretén belül lehetőség nyílik a Személyes, Telefonos, Online és E-mailes/Chates jogsegélyformákon túl, hogy információs rendezvényeken aktuális információkat nyerjen a munka világában és azonnal a kitelepült jogászoktól ingyenes jogi segítséget vegyen igénybe. Ennek keretében nem csupán jogi tájékozottságukat növelhetik egy rendezvény keretében, hanem azonnal választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. A rendezvények tematikája a munkajog/cégjog/TB/adójog köré csoportosul, mindig aktuális témákat követve.

A JogÁsz Napok egy komplett szolgáltatás, a JOGpontok irodák településein, amely egyrészről egy kitelepült információs rendezvény a projektről és az elérhető ingyenes szolgáltatásokról, továbbá egy térítésmentes jogi segítségnyújtás is a településen. Azaz a JogÁsz Napokon széleskörűen informálódhatnak az ingyenes segítségről, a JOGpontok projektről, annak helyszíneiről, valamint a további (Személyes, Telefonos, Online, E-mailes/Chates) jogsegélyformákról. Az eseményen jogi előadások is megtartásra kerülnek a leggyakrabban felmerülő kérdéseket érintően, amelyeket követően konzultációra is van lehetőség.

Így jön létre egy információs-tanácsadó szolgáltatás, amely gyakran kapcsolódik egyéb eseményekhez, falunapokhoz, vásárokhoz. Szakképzett jogászaink csak a honlapon, a Jogsegélyszolgálat területei menüpontban leírt témákban biztosítják a válaszadást.

A rendezvényekkel kapcsolatos további aktuális információkért figyeljék honlapunkat.

A rendezvények konkrét időpontjai, helyszínei:

2020. 03. 23. Heves
Kattintson ide a meghívó letöltéséhez

2020. 03. 24. Gyöngyös
Kattintson ide a meghívó letöltéséhez

2020. 03. 25. Szécsény
Kattintson ide a meghívó letöltéséhez

2020. 03. 26. Pásztó
Kattintson ide a meghívó letöltéséhez

2020. 03. 27. Hatvan
Kattintson ide a meghívó letöltéséhez