Jogpontok projekt logója
Jogpontok projekt logója
Széchenyi 2020 logója
Akadálymentes változat

Közép-Dunántúli JogpontOK

A szervezet bemutatása

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) közel 100 éves múlttal rendelkező munkáltatói érdekképviselet, mely a szövetségek szövetsége rendszerben működik. A Szövetség majdnem 1000 tagot számlál.

A Magyar Iparszövetség alakulása óta aktív szerepet vállalt az Országos Érdekegyeztető Tanácsban, majd megszűnése óta a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsban, tagja továbbá a Vállalkozásfejlesztési Tanácsnak, a Regionális Operatív Programok Monitoring Bizottságainak, a Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottságoknak. Alapítója a Kis- és Középvállalkozói Érdekképviseleti Szövetségének.

A Magyar Iparszövetség pályázat útján inkubátorházzá alakította székházát, ahol a KKV-szektornak ingyenes, illetve térítéses szolgáltatásokat (pályázatfigyelés, -írás, adózási-, számviteli-, jogi tanácsadás, open-office stb), kedvezményes áron pedig irodahelyiséget biztosít induló vállalkozásoknak.

Az OKISZ abban is segíti a vállalkozásokat, hogy a Fővárosban ingyenes szervez Vállalkozói Fórumokat aktuális gazdasági, foglalkoztatáspolitikai, jogi témákban.

A Magyar Iparszövetség 2009. óta akkreditált, majd 2014. óta felnőttképzési engedéllyel (E-000281/2014) rendelkező intézmény, több, a KKV-k versenyképességének javításához kapcsolódó engedélyezett képzési programmal bír. A képzések minőségét az EUPONT CERT Rendszertanúsító Kft. által tanúsított minőségbiztosítási rendszer garantálja.

Székhely: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
Telefon: +36-1/343-5181
Fax: +36-1/343-5521
E-mail cím: jogpontok /kukac/ okisz.hu
Web: www.okisz.hu